Centeransvarig sökes till World Class i Örebro

Om tjänsten
Vill du vara med och hjälpa World Class att växa?
Har du en passion för att inspirera och motivera människor till ett hälsosammare liv?
Är du en person med goda ledaregenskaper som kan inspirera och coacha dina medarbetare mot uppsatta mål?
Vill du påverka arbetsgivare att satsa på att öka medvetenheten kring betydelsen av god hälsa hos sin personal?
Vill du arbeta för en arbetsgivare som ger dig möjligheter att utvecklas båda som person och i ditt arbete?

Vi söker nu en centeransvarig som vill vara med på en rolig och utmanande resa, på vårt World Classgym i Örebro,

Det blir din uppgift att leda och fördela det dagliga arbetet på vår anläggning i Örebro – du är en operativ person som finns närvarande i verksamheten och finns där för dina medarbetares framgång och kundernas trivsel. Du ska också driva på försäljningen mot företag som leverantör och samarbetspartner. Du kommer att vara delaktig i vår utveckling av konceptet hälsa och hälsans betydelse för en effektiv organisation.

Din profil
Du har ett coachande förhållningssätt och ett starkt driv. Vi ser gärna att du har någon form av bakgrund inom branschen och brinner för hälsa som koncept – givetvis lever du som du lär. Har du en bakgrund som hälsocoach är det en merit. Du har erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet, gärna inom branschen, men erfarenhet från andra branscher ser vi också som en merit.
Du har fokus på utveckling och försäljning både mot privatpersoner och företag och har ett affärsmässigt tänk i allt du företar dig. Du drivs av att din anläggning är lönsam och skapar hela tiden nya vägar att öka kundernas och medarbetarnas trivsel samtidigt som det ger god och långsiktigt lönsamhet.

Om verksamheten
World Class är en välkänd gymkedja med 7 centeranläggningar, 4 i Stockholm, 1 vardera i Göteborg, Örebro och Arvika. Företaget har en stark ägare i Arenakoncernen som satsar på att utveckla och utvidga verksamheten inom arbetsrelaterad rehabilitering och friskvård.

I Arenakoncernen ingår också bolagen Arbetslivsresurs, Arena Personal och Impact, tillsammans erbjuder vi långsiktiga och hållbara lösningar för organisationer, företag och medarbetare. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom Bemanning & rekrytering, Hälsa & rehabilitering samt Karriär & omställning.

Inom Arenakoncernen tror vi starkt på mottot att ett fungerande arbetsliv är nyckeln till ett fungerande samhälle. Alla våra medarbetare gör skillnad varje dag genom att skapa förutsättningar för att just detta skall uppfyllas.
Våra insatser gör skillnad.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Impact Sverige, rekryteringskonsult Ulla Mogard. Om du har frågor om tjänsten ring gärna Ulla på telefon 070- 55 737 55,
Vi ser fram emot din ansökan snarast då vi hoppas på en snabb tillsättning.

Varmt välkommen med din ansökan.

http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/jobad/apply?jaid=5709&partnerId=AA31EA47-FDA6-42F3-BD9F-E42186E5A960

Ansök

Stäng