Projekteringsledare till Stockholmshem

Om tjänsten
Vill du vara med och bidra till utvecklingen av bostadsmarknaden i Stockholm? Avdelningen Nyproduktion ger dig nu möjligheten att ingå i ett trevligt team som ständigt jobbar med spännande projekt.
Som Projekteringsledare ansvarar du för att säkerställa kvaliteten i Stockholmshems nyproduktion av bostäder. Detta innebär att skapa förutsättningar för rätt kostnad, kvalitet och arbetsmiljö i projekten. Du arbetar i nära samarbete med företagets projektutvecklare, projektchefer samt konsulter för att skapa bra bostäder för våra hyresgäster.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
• Driva projektering av nyproduktion av bostäder från tidiga skeden till systemhandlingar, och överlämning till produktion.
• Projektledning av personal i projekteringsprocessen
• Ansvara för projekteringsbudget i egna projekt
• Stöd vid konsultupphandlingar
• Tekniskt stöd i projekt
• Kommunicera med projektutvecklare, projektchefer samt konsulter
• Utveckla Stockholmshems projekteringsanvisningar
• Tillse att samhällskrav och externa intressenter beaktas
• Delta i utveckling av rutiner för styrning och uppföljning av enhetens verksamhet

Din profil
• Teknisk utbildning motsvarande civilingenjör, högskoleingenjör eller gymnasieingenjör med inriktning bygg och anläggning
• Flerårig erfarenhet som projekteringsledare inom husbyggnation
• Vana att leda projekteringsgrupper
• Erfarenhet av hela byggprocesser, gärna som platschef
• Erfarenhet från bostadsförvaltning och eftermarknadsarbete är en merit
• Likaså erfarenhet från bostadsförvaltning och allmännyttiga bostadsföretag är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person krävs det att du är driven, självgående och ansvarstagande. Du är trygg och rutinerad i din roll med en god samarbetsförmåga samt är en god kommunikatör som säkerställer att budskap når fram. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du ser möjligheter i förändringar. Du är väl medveten om mål och kvalitetsstandarder och levererar utifrån dessa. För att passa i rollen bör du även vara affärsmässig, ekonomiskt medveten och fokuserar på effektivitet ur ett helhetsperspektiv.

Vi erbjuder
Hos Stockholmshem får du möjligheten att ingå i ett kul team av kompetenta och ambitiösa medarbetare. Du blir även delaktig i spännande projekt med fokus på att vidareutveckla Stockholms bostadsmarknad genom att bygga och utveckla nya bostadsområden. Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.
Tjänsten är placerad i enheten för Nybyggnad på Stockholmshems huvudkontor på Södermalm.

Om verksamheten
Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra ca 27 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare – lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I över 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder – hyresgästerna – och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende – varje dag.
Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är ca 350 personer.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projekteringsledare låter intressant, skicka in din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Stockholmshem med Impact Sverige, rekryteringskonsult Ulla Mogard. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Ulla tele 070- 55 737 55.
Facklig representant för Vision är Chantelle Small, tel. 08 508- 39 508. Sista ansökningsdag är den 19 mars men vi tar gärna emot din ansökan nu, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan här

http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/jobad/apply?jaid=5669&partnerId=AA31EA47-FDA6-42F3-BD9F-E42186E5A960

Ansök

Stäng