Projektledare med fokus på underhållsplaner och energi

Om tjänsten
Trönnberg Projekt & Fastighetsutveckling AB utökar sin projektorganisation för att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi söker dig med kompetens inom besiktning, upprättande av underhållsplaner och med kunskap i och intresse för energifrågor.

Vi söker en specialist som har erfarenhet av byggteknik, fastighetsbesiktningar samt erfarenhet av att upprätta underhållsplaner för fastigheter. Men vi vill också att du har ett intresse för och kunskap i energifrågor, som energioptimering, alternativa energikällor och följer utvecklingen inom energibranschen. Du kommer att ha en rådgivande funktion gentemot våra kunder.
Du har ansvar för att upprätta underhållsplaner från uppstart, med besiktningar till överlämnade av slutrapport till vår kund. Du kommer även att arbeta med energifrågor, såsom rådgivning till våra kunder inom energioptimering.
Du deltar i utveckling av rutiner, processer och övrig fastighetsutveckling

Din profil
Arbetsuppgifterna ställer stora krav på dina tekniska kunskaper för att genomföra fastighetsbesiktningar och upprättande av underhållsplaner för fastigheter. Du är en van dataanvändare. Du får gärna ha en bakgrund som kalkylator. Har du också kunskap i och intresse av energifrågor ser vi det som en merit.
Som person är du serviceinriktad och sätter kundens behov i fokus. Du har ett stort intresse för uppgiften och en stor portion framåtanda. Du är seriös i din yrkesroll där ansvar, noggrannhet och kvalitetstänkande är i focus.

Vi erbjuder
Har du ett intresse för bostäder, människor, ny teknik, långsiktigt byggande och fastighetsutveckling så tror vi att detta kan vara en tjänst för dig. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta med många olika typer av projekt i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter.

Om verksamheten
Trönnberg Projekt & Fastighetsutveckling AB är en del av Trönnberg & Co Förvaltnings AB.
Vi är en noggrant utvald organisation med fokus på vår uppgift att förädla fastigheter. Idag förvaltar vi 90 fastigheter mestadels i Stockholms innerstad och närförort. Trönnberg & Co Förvaltning har funnits mer än 20 år i branschen.
Vår organisation består av fastighetsförvaltare, ekonomer, jurister, konsulter och projektledare som tar hand om 200 000 m² till ett taxerat värde om 3 miljarder kronor. De 3 000 objekten består till 75 % av bostäder och 25 % lokaler.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Impact Sverige, rekryteringskonsult Ulla Mogard. Om du har frågor om tjänsten ring gärna Ulla på telefon 070-55 737 55. Vi ser fram emot din ansökan snarast då vi hoppas på en snabb tillsättning.

Varmt välkommen med din ansökan,

http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/jobad/apply?jaid=5740&partnerId=AA31EA47-FDA6-42F3-BD9F-E42186E5A960

Ansök

Stäng