Projektledare underhåll fastighet

Om tjänsten
Trönnberg & Co Förvaltnings AB söker en projektledare med ansvar för våra underhållsprojekt av hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar, oftast innehållande även kommersiella hyresdelar. Vi förvaltar c:a 90 fastigheter med c:a 2 400 lägenheter och 600 lokaler av varierande ålder och karaktär, många äldre innerstadsfastigheter som kräver lite sakkunskap.
Som projektledare hos Trönnberg Projekt & Fastighetsutveckling AB kommer du självständigt att planera, samordna och genomföra dina projekt i samverkan med förvaltare och entreprenörer och ha fullt ekonomiskt ansvar för projektet. Du kommer att planera och handla upp entreprenörer för åtgärder samt driva projekten och se till att de blir kvalitetssäkrade och genomförda på tekniskt bästa sätt.
Du kommer som projektledare driva projekt från förstudie till medverkan i projektering, upphandling och genomförande av projekt till slutbesiktning som fastighetsägarens ombud under hela processen.

Din profil
– Du har ett par års erfarenhet av projektledning inom bygg och fastighet.
– Du är van att arbeta både självständigt och i projektgrupp, och uttrycker dig väl i både tal och skrift
– Du har god kännedom om byggnader och fastigheters tekniska installationer
– Du har god social kompetens vilket är viktigt då du kommer ha mycket kontakt med både kunder och hyresgäster
– Körkort är ett krav

Vi erbjuder
Har du ett intresse för bostäder, människor, ny teknik, långsiktigt byggande och fastighetsutveckling så tror vi att detta kan vara en tjänst för dig. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta med många olika typer av projekt i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter

Om verksamheten
Trönnberg & Co förvaltar och förädlar fastigheter med personlig och flexibel service. Vår vision är att tillsammans utveckla en förvaltning som tar speciell hänsyn till en fastighets karaktär likväl som fastighetsägarens och dess kunders krav och förväntningar. Förvaltning med värme som andas välkomnande, som innefattar stolthet, trygghet och närhet för alla.

Vi sitter centralt, nära Tekniska Högskolan med goda kommunikationer runt hörnet. Våra lokaler som du utgår ifrån är trivsamma med ett trevligt gäng arbetskamrater. Du kommer att var en av fem förvaltare som rapporterar till fastighetschefen. Totalt är vi 20 personer på företaget.
För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget då vi lägger stor vikt vid att vår personal håller sig uppdaterad på relevant kunskap.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Impact Sverige, rekryteringskonsult Ulla Mogard. Om du har frågor om tjänsten ring gärna Ulla på telefon 070-55 737 55.
Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan.

http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/jobad/apply?jaid=5739&partnerId=AA31EA47-FDA6-42F3-BD9F-E42186E5A960

Ansök

Stäng